Restoran

Detalji

Ketering

Detalji


Restoran

Tradicionalna jela i roštilj

Restoran može da ugosti do 70 osoba. Idealno smo mesto za vaš ručak, kao i za sva vaša slavlja, rođendane, krštenja, poslovne proslave, devojačke i momačke večeri. Nudimo vam tradicionalni meni, a posebno izdvajamo rebarca na kajmaku i belu vešalicu u sosu od pršute i pečuraka.

Hrana budi sva čula i poziva na druženje, i kao takvoj, mi joj pristupamo sa puno ljubavi. Poznati smo po domaćinskom odnosu prema svim svojim gostima.

Slika unutrasnjosti restoranaSlika unutrasnjosti restorana - novogodisnja jelkaSlika unutrasnjosti restorana - gosti za stolomSlika hraneSlika hraneSlika hraneSlika spoljasnjeg prostora restoranaSlika spoljasnjeg prostora restorana

Ambijent

Šta vas čeka

Odlična hrana
Etno stil
Ljubazno osoblje
Boravak u prirodi
Domaća pića
Strana pića
Wi-Fi
Parking

Ketering

Tu za sve vaše događaje

Kada je potrebno da ostavite dobar utisak, mi smo tu. Ako vam je potreban ketering za slavu, doček svatova, poslovnu proslavu ili neki drugi bitan događaj, prepustite nama brigu oko organizacije hrane. Iznenadite Vaše goste dekorativnim zalogajima i posvetite se zabavi!

U našoj ketering ponudi su kanapei, slani zalogaji, salate, slane torte i rolati, mesa, peciva, a za dane posta tu je i posni meni. Posebnu pažnju posvećujemo dekoraciji hrane i prezentaciji.

Isporuka je na željenu adresu. Hranu dostavljamo u jednokratno upotrebljivom posuđu ili mozete iznajmiti naše. Vršimo ketering i na područja van Blaca.

Ketering slika Ketering slika